Close

Exclusieve hondenartikelen, handgemaakt en uniek.

Deze webwinkel is opgericht in 2015 door Ilona Korpel. De naam Qu-Bulls is tot stand gekomen doordat mijn hond Qudy heet en het een Old English Bulldog is.

 

Het idee om een webwinkel te beginnen is door m’n eigen hond gekomen. Ik heb een teefje die 2 keer per jaar loops wordt en dan een loopsheidbroekje aan krijgt. De broekjes die in de winkel te koop zijn vind ik zelf niet zo heel erg leuk, want de meeste zijn helemaal zwart. Daardoor ben ik zelf op het idee gekomen om loopsheidbroekjes zelf te gaan maken en uit te proberen op mijn hond.

 

Voor de mensen die niet kunnen slagen in de winkel voor een loopsheid broekje kunnen bij mij terecht. Kunt u geen loopsheidbroekje vinden vanwege de maat? Geen probleem, neem contact met mij op en dan ga ik samen met u aan de slag voor een uniek ontwerp op maat. Voor meer informatie zie kopje ‘’op maat’’.

 

Naast loopsheidbroekjes probeer ik in stappen steeds meer unieke producten aan te bieden, zoals onder andere honden kussens, vesten, badjassen en veiligheidsdekjes. Ook deze producten kunnen indien gewenst op maat worden gemaakt wanneer de standaard maten niet toereikend zijn.